Aanmelden als vrijwilligers we hebben ze zo hard nodig

We hebben hard vrijwilligers nodig  

Hoi fijn dat je dit ga lezen wij zijn ondanks het aantal vrijwilligers die we al hebben zijn we nog steeds op zoek naar medewerkers binnen onze groep. (hulppieten, hulpsinterklazen, verkeersregelaars en andere werkzaamheden) Weet zeker dat we ook jou hulp goed kunnen gebruiken en dat je wel iets hebt waar wij veel plezier aan kunnen hebben. We hebben een hele leuk groep met mensen die meewerken bij SwB. Wil jij ook graag kinderen blij maken of mee werken aan de organisatie van onze Sinterklaas activiteiten? Mocht je met ons mee willen werken dan  vragen wij wel een Vog aan of wel een verklaring van goed gedrag je hoeft deze niet zelf te betalen of aan te vragen dit doen wij voor je heb je geen problemen met de aanvraag dan ben je zeker van harte welkom om je aan te melden bij onze groep Sint west Brabant

Hoe werkt het aanmelden 1.lees onze gedrag code ben je het er mee eens print deze uit en ondertekenen deze ik klik op verzenden 2. geef toestemming voor een vog aanvraag een vog DIT IS GRATIS als je mee ga werken als vrijwilligers 3. Stuur je aanvraag gelijk en klik hier onder op de link voor deze.

Aanmelden als medewerker bij Sint west Brabant klik hier Je aanvraag komt bij ons binnen we gaan deze gelijk verwerken en je krijg dan te horen of je tijdelijk mee mag draaie na aankomst van je vog verklaaring hoor je of je in de groep kan blijven.