Boekingsinformatie

Een bezoek van de sint! Dat kan zo geregeld zijn Zou u het leuk vinden als Sinterklaas met zijn pieten bij u op bezoek komt? Dit is mogelijk! Ook dit jaar heeft Sinterklaas nog tijd om bij u langs te komen! Hij komt op uw werk, op uw feestje of gewoon gezellig bij u thuis. Via de site kunt u gelijk een kijkje nemen in de Agenda en een Afspraak plannen!  Let op Sint komt op uw werk, op uw feestje of gewoon gezellig bij u thuis school sport club bruiloft hij komt gewoon overal !!!

Oooo wat een spanning voor vele kinderen zijn vaak door het dolle heen komt hij wel.  sommigen zitten onder de tafel. Daarom werken we sinds vorig jaar met een voor bezoek. Voordat sinterklaas aankomt komen de pieten de boel op zijn kop zetten of de kinderen laten wennen aan hun aanwezigheid zodat vaak de komst van sinterklaas een leuke belevenis word voor elk kind. u boekt 30 min en krijg 45 min sinterklaas  plezier voor heel het gezin en dat is Stichting Sint west Brabant. 

Beste ouders die te maken hebben met een minima inkomen  wij van SwB zijn ons heel goed van bewust hoe het is om met een minimale inkomen te moeten rond komen. En hoe het is dat anderen pret maken in u het niet kan voor u kunt, wij willen u daarom ook de kans geven om voor u kinderen een sinterklaas thuis te laten komen. wij willen dan wil graag iets zien waar in uit blijkt dat u naar de voedselbank ga of een ander organisatie als u dit doe kunt hier onder een aanvraag doen dit geef nog geen 100% garantie dat we komen  u krijg per mail of mobiel bericht hier over 5 dec is uitgesloten voor u bezoeken  u kunt boekingsaanvraag doen 2 weken van te voren.

Waarom u boeking voor uitbetalen ??

Als Sint west Brabant hebben we er ook al overlopen denken om dit in te voeren. Door dat we steeds vaker merken dat er mensen het leuk vinden om te boeken en dit zo goed overbrengen zodat we soms voor niks bij mensen aan de deur staan en mensen niet aan treffen heeft ons doen besluiten om vooraf de boekingen te laten betalen u krijg van ons netjes een factuur met alle informatie zodat er niks verkeerds kan gaan en u ook bewijs heeft van u boeking u weet zeker dat er een sint komt en wij rijden niet voor niks want dat kost ons veel euro’s die we beter aan de kinderen kunnen besteden. 

u kunt niet internetbankieren als het goed is heeft u dit aangegeven in het aanmeldformulier dan nemen wij contact met u op en komen samen wel tot een oplossing.  

Hoe boekt u Sinterklaas bij Sint west Brabant

  1. U zoekt een datum en tijd uit wanneer het bezoek moet plaats vinden.
  2. U kijk in de agenda van Sinterklaas of u tijd nog vrij is Agenda van Sinterklaas klik hier   Agenda groep 2 klik hier  is al  vol geboekt
  3. U gaat daarna naar het aanmeld formulier Aanvraaghuis bezoek klik hier vul deze goed in en u heeft geboekt.
  4. het formulier komt bij ons aan wij kijken deze na en of de tijd nog ind vrij is het kan voor komen dat net iemand anders u voor is geweest.
  5. Na het na kijken krijgt u van ons een bevestigings-factuur via de mail met tijd en datum van u bezoek en de prijs afspraak en betaal link.
  6. als u het met de mail eens bent kunt u op de link drukken en u boeking af ronden door te betalen. werkt dit niet neem dan gelijk contact met ons op. u boeking komt in onze agenda online staan bij een groen bolletje is een boeking goed verwerkt en kunt u ons verwachten op tijd en datum van de afspraak.
  7. u gebruikt de betaal link niet dan word de boeking verwijdert uit de agenda na 3 dagen tenzij dat u hier afspraken heeft over gemaakt met onze medewerkers afd. betalingen.
  8. u heeft geboekt maar door omstandigheden kan het niet meer door gaan u kunt tot 14 dagen voor u boekingen afzeggen let op voor huisbezoek. Het kan dan nog voor komen dat er omstandigheden zijn dat u op het laatste moment moet afboeken dit kan alleen in overleg bij bv ziekenhuisopnamen of overlijden familie lid u zult dit wel moeten kunnen aantonen dan. in alle gevallen van punt 8 geven wij het boekingsbedrag netjes terug.
  9. De informatie van de kinderen kunt u door sturen naar groteboek@sintwestbrabant.nl zet in de mail aub datum bezoek tijd en uw naam aub vergeet niet dat we komen voor een feestje en niet voor een strafzaak
  10. u kunt u boeking volgen in de agenda rood bolletje is u sta geboekt geel bolletje u factuur is verstuurd groen u boeking is betaald en afgewerkt

U boeking is pas definitief als we u betaling hebben ontvangen !!!