Nieuwe route voor intocht Sinterklaas Lepelstraat

We hebben voor dit jaar de route van de intocht op mede op advies van de gemeenten Bergen op Zoom aan gepast. We waren best blij met dit advies want we stonden er zelf ook aan te denken . voor de klientjes was het best een stuk lopen Dus we hopen hier mee meer mensen naar de intocht te laten komen. En dat er meer kinderen aansluiting zoeken om met de intocht mee te lopen. Maar u mening telt ook dus wat vind u er van ? laat een berichtje achter zodat ook wij daar weer wat mee kunnen doen.

De Sint komt rond de klok van 14:00 uur aan in de kruisweg en zal dan richting Kerkstraat en slaan dan links de Kerkstraat in daarna rechtsaf de Heldenstraat in dab rechts af de pastoor Dekkerstraat dan slaan we rechtsaf de wethouder Borgstraat in dan gaan we weer rechts de Kerkstraat in lopend naar het  end punt gemeenschapshuis St Antonius waarna de kindermiddag begint

Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *